Supernova-Silicon-Fassadenfarbe-10L_2024_WEB

Silicon Fassadenfarbe

Matēta, hidrofoba fasādes krāsa
Augstas kvalitātes fasādes krāsa ar silikona saistvielu kombināciju, kas nodrošina ļoti efektīvu ilgtermiņa fasādes aizsardzību. Veido hidrofobu pārklājumu ar augstām ūdens atgrūšanas spējām, augstu tvaiku caurlaidību un noturību pret netīrumu veidošanos. Pateicoties izcilajām fizikālajām īpašībām, ideāls virsmas pārklājums ETICS siltināšanas sistēmām.

Ar profilaktisku, iekapsulētu aizsardzību pret aļģēm un sēnīšu invāziju uz virsmas.

Patēriņš: apm. 6 m2/l jeb 170 ml/m2 uz gludām virsmām. Krāsojot strukturētas virsmas patēriņš var palielināties vairākkārtīgi! Precīzu patēriņu nosaka ar paraugkrāsojumu.

German_Technology_Logo_shadow_WEB   FA_Formel_WEB2024  SuperNova_MixLogo_CMYK_300dpi_WEB2017 

Turpināt lasīt

SuperNova_Silicon_Kratzputz_25kg_WEB2022

Silicon Kratzputz 2,0

Dekoratīvs silikona apdares struktūrpārklājums iekšdarbiem un ārdarbiem.
Paredzēts uzklāšanai uz minerālām virsmām iekšdarbos un ārdarbos, kā arī fasāžu siltināšanas sistēmā. Laika apstākļu noturīgs, lietus ūdeni atgrūdošs, ar augstu ūdens tvaiku caurlaidību, noturīgs pret apkārtējās vides agresīvo iedarbību. Satur pelējumu kavējošas piedevas. Piemīt pašattīrošas virsmas īpašības.

Patēriņš: Apm. 2,8 kg/m2 (2,0 mm)

2   Italian_Marble_6x6cm_WEB  SuperNova_MixLogo_CMYK_300dpi_WEB2017 

Kratzputz_silicon_WEB2020

Turpināt lasīt

albrecht-beton-und-garagensiegel_WEB2022

Beton- und Garagen-Siegel

1 komponentu grīdas pārklājums uz metakrila bāzes iekšdarbiem un ārdarbiem
Zīdaini matēts 1 komponenta akrila grīdas pārklājums uz šķīdinātāja bāzes ar lielisku seguma spēju minerālmateriālu pamatnēm iekštelpās un ārā, piemēram, betona un cementa segumiem. Piemērots arī parastas slodzes betona grīdu pārklāšanai privātās garāžās.

Patēriņš: apm. 125 – 170 ml/m² vienā kārtā. Patēriņš var atšķirties atkarībā no pamatnes uzsūktspējas un lietošanas metodes.

Turpināt lasīt